Top Guidelines Of ayakkabi shoes

Wiki Article

Kaynak işinin doğası gereği, ağır metallerin, sıcak cisimlerin ve kesici aletlerin kullanıldığı bir iş olduğundan, bu ayakkabılar sağlamlık, aşınma direnci ve koruma sunma açısından son derece önemlidir.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına gardenımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında 55’10 fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

Hemşire terlikleri hastane ortamlarında kullanıldıklarından dolayı hijyen rahatlık ve kolay temizleme özelliklerine sahip olması gerekmektedir. Gün içerisinde ayakta durma süresi uzun olduklarından dolayı taban yapısı ve malzemesi önem taşımaktadır. Eski yıllardan beri doktor ve hemşirelerin tercihi olan Sabo Terlikleri günümüzde de konforlu olması nedeniyle sağlık çalışanlarının bir numaralı tercihi olmaktadır.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

Mekap iş güvenliği ayakkabısı modelleri, suya dayanıklı ve iş ayakkabısı tabanlık nefes alabilir malzemelerden üretilmiştir. Bu özellikler ayakların nemli ortamlarda rahatlıkla kullanabileceği bir ayakkabı olmasını sağlar.

Eğer siz de iş yerinde maksimum güvenlik ve konfor arıyorsanız, Gripper iş ayakkabıları sizin için doğru tercih olabilir. İhtiyaçlarınıza uygun modeli seçerek, hem kendinizi hem de iş arkadaşlarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Güvenli ayakkabı iş ilanları sahibinden tabanlı mekap ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında product ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

İş güvenlik ayakkabı alternatifleri ayaklarınızı koruyacak niteliklere sahiptir. İç astarından burun ve taban kaplamasına kadar özel malzemelerle kaplanır. Anatomik yapıya sahip olduğu için ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. İş sağlığı güvenliği ayakkabısı burun ve taban koruyucuları ile ayaklarınızı sıkışmaktan, sivri malzemelerden, darbelerden ve elektrikten korur.

Kaynak işlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli iş ayakkabısı yds aletler nedeniyle elektrik çarpmaları riski vardır.

Report this wiki page